SM-Sør

SM-Sør

Medlemsskap

Medlemskap hos ossPosted by Styret 30 Mar, 2013 18:04

Medlemsskap koster 100 kr pr person for pr kalenderår.

For å bli medlem av klubben, må du ha deltatt på 1-2 kafetreff, deltatt på minst et lukket arrangement og i tillegg blitt godkjent av styret.

Det er ingen automatikk i at medlemsskap innvilges.

Avslutning av medlemsskap kan skje dersom du bryter med klubbens regler, eller det viser seg at styret anser deg uegnet som medlem. Du vil da få skriftlig beskjed om dette og begrunnelse for avslutning av medlemsskapet. Medlemsavgift blir ikke tilbakebetalt.

  • Comments(0)//blogg.sm-sor.no/#post31

Hvordan oppnå kontakt med SM-Sør og delta på arrangementer

Medlemskap hos ossPosted by Styret 30 Mar, 2013 17:53

For å opprette kontakt med SM-Sør og delta på treff og arrangementer har du fire muligheter:

1. Faddertreff: Du sender en mail til oss (mail@sm-sor.no) hvor du gir oss litt informasjon om fornavn, alder og gjerne nick du bruker i forum som Fetlife og/eller Smil-Norge. Så avtaler vi et faddertreff med 1-2 av klubbens utvalgte faddere. Vi blir sammen enige om et tidspunkt du har mulighet for å møte 1-2 faddere på en offentlig plass. Faddertreffene er til for at du skal kunne få informasjon om klubben og spørre om det du lurer på i fht SM-Sør og om BDSM. Tanken bak faddertreffet er også for at du skal kjenne noen før du deltar på et kafetreff, slik at du opplever å bli godt tatt imot og føler deg trygg. Du vil også bli vurdert på fadder-treffet om du vil passe med resten av gjengen, men det skal mye til for at du ikke vil få en sjanse til å delta på kafetreff.

2. Delta på intro-kafetreff (åpne kafetreff)

3. Være medlem av samarbeidsforeningen Rogaland BDSM klubb

4. Delta sammen med lekepartner/kjæreste/samboer/ektefelle som er medlem av SM-Sør eller Rogaland BDSM klubb.

  • Comments(0)//blogg.sm-sor.no/#post28